Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Bödelskyssen" by Mons Kallentoft " eBook PDF Kindle ePub Free

Bödelskyssen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Bödelskyssen
  • Author : Mons Kallentoft
  • Release Date : January 11, 2017
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 750 KB

Description

Mons Kallentofts böcker om kriminalinspektör Malin Fors har sÄlts i över tre miljoner exemplar och Àlskas av lÀsare vÀrlden över.

I Bödelskyssen Àr Malin tillbaka i Linköping efter en uppslitande tid som sambandsofficer i metropolen Bangkok. Hon har lyckats hÄlla sig nykter, men Àr rastlös och behöver ett komplicerat fall för att hÄlla begÀret efter alkohol stÄngen.

SĂ„ kapas ett plan pĂ„ Linköpings flygplats och Malin och hennes kollegor kastas in i det största gisslandramat i Sveriges historia. Över fyrtio mĂ€n, kvinnor och barn hotas till livet av kaparen som har tagit sig rĂ€tten att bestĂ€mma över andras liv och död. Men kan nĂ„gra fĂ„ liv offras för att rĂ€dda mĂ„nga?

Kapningen blir en tragisk hÀndelse som fÄr efterverkningar under lÄng tid framöver. NÀr sommaren nÄr sin kulmen exploderar Linköping i ett grymmare vÄld Àn staden nÄgonsin skÄdat. Malin mÄste försöka stoppa en mördare som hela tiden hotar att slÄ till igen, och som stÀndigt ligger steget före.

Bödelskyssen Àr del tvÄ i deckarkungen Mons Kallentofts nya serie om Malin Fors, inspirerad av de fem sinnena. Den första delen i serien, DjÀvulsdoften, hyllades av kritikerna, liksom hans tidigare böcker om Malin.


Books Free Download "Bödelskyssen" PDF ePub Kindle